vacatures.ap.be

Applicatiebeheerder Talent

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vlaamse overheid
Sector: 
publieke sector

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Heb je zin om mee aan de wieg te staan van het gloednieuwe HR-systeem bij de Vlaamse overheid? En staat gebruiksvriendelijkheid voor jou centraal? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

De Vlaamse overheid werkt met Cornerstone On Demand, een wereldwijde marktleider en een moderne cloud oplossing (SaaS) die de processen rond opleiding, rekrutering en carrière-vooruitzichten zullen ondersteunen. In 2019 wordt de module Vorming uitgerold.

Voor de module Vorming is het Agentschap Overheidspersoneel op zoek naar een applicatiebeheerder. Als Applicatiebeheerder Talent (module Vorming) analyseer en beslis je samen met collega’s hoe dit product binnen de organisatie zal gebruikt worden. 25.000 personeelsleden die het systeem zullen gebruiken, zien onmiddellijk het resultaat van je werk. Uitdagend genoeg?

Eens het systeem in gebruik is, zorg je voor het beheer en zorg je bij problemen voor de juiste oplossing. Je werkt je stapsgewijs in door mee te lopen met ervaren collega’s en ervaren externe consultants opgeleid in het applicatiebeheer voor de module Vorming. Zij leren je stapsgewijs de kneepjes van het vak. Het principe is al doende leren en ontwikkelen. Samen met hen zal je op termijn instaan voor het functioneel en technisch beheer van het personeelssysteem en gerelateerde systemen van de Vlaamse overheid.

Lees meer over de functie en het takenpakket in het selectiereglement dat terug te vinden is op www.werkenvoorvlaanderen.be

Profiel: 

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum, 2 januari 2019
voldoet aan volgende voorwaarde:

1. Je hebt een bachelorsdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid

Lees meer over het profiel in het selectiereglement op www.werkenvoorvlaanderen.be

Arbeidsvoorwaarden: 

• Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111 (aanvangssalaris van 2372,59 euro brutomaandsalaris, reglementaire toelagen niet inbegrepen).

• We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je werkgever vergoedt je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering.

• Wanneer je voldoende bent ingewerkt kan je tot 2 dagen per week van thuis uit werken.

• Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar

• Tijdens de schoolvakanties kan je, voor kinderen tussen 3 en 14 jaar, gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

Extra informatie: 

Solliciteren kan tot en met 2 januari 2019. Stuur het sollicitatieformulier naar werkenvoor@vlaanderen.be t.a.v. Lisa Naessens. Vermeld in het onderwerp van je mail de vacaturetitel en het vacaturenummer 28278. Het sollicitatieformulier is terug te vinden op de website www.werkenvoorvlaanderen.be

De Vlaamse overheid voorziet redelijke aanpassingen voor personen met een beperking tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan een selectie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de selectieverantwoordelijke.

De Vlaamse overheid werkt elke dag aan een beter en mooier Vlaanderen. Wil jij daaraan meewerken? Solliciteer dan vandaag nog!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
4 december, 2018 to 2 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Havenlaan 88
Postcode: 
1000