vacatures.ap.be

Projectbegeleider Mensen met Hiv

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Sensoa
Sector: 
Vlaamse Welzijns- en Gezondheidssector

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als projectbegeleider lever je een bijdrage aan de actieterreinen Mensen met hiv en Mannen die seks hebben met mannen. Dat zijn de teams binnen Sensoa die intermediairs (hiv-specifieke zorgverstrekkers, maar ook algemene zorgverstrekkers en professionelen) ondersteunen om met hun cliënten de impact van hiv op hun leven en op hun seksualiteit te bespreken. Ook verzorgt Sensoa een rechtstreekse dienstverlening naar mensen met hiv. Tevens worden er interventies ontwikkeld om het maatschappelijk stigma van hiv te verminderen. Mannen die seks hebben met mannen worden gesensibiliseerd over verschillende aspecten van seksuele gezondheid zoals veilig vrijen en PrEP. We realiseren dit aan de hand van een aantal projecten.
Voor de ondersteuning en de uitvoering van diverse projecten en interventies zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je stuurt projecten in samenspraak met een projectverantwoordelijke of teamlid.

Wat hebben we nodig?
Je creëert duidelijkheid in projecten en interventies door het opstellen van een projectplan, indicatoren, mijlpalen, rolbepaling, …
Je stelt de planning op en bewaakt ze doorheen het project (budgetbeheer, voortgangscontrole).
Je werkt een communicatieplan uit voor bepaalde projecten en volgt dit mee op of begeleidt medewerkers hierbij.
Je staat in voor de evaluatie van onze projecten en maakt verslagen op.
Je staat in voor de ondersteuning, ontwikkeling en uitvoering van kwaliteitsprocessen in beide actieterreinen door het pretesten, bevragen en evalueren van interventies.

Profiel: 

Ben jij de persoon die we zoeken?
Je beschikt over een relevante professionele bachelor of hebt gelijkwaardige ervaring.
Je weet van aanpakken en bent een uitstekende procesbegeleider. Daarbij ga je planmatig te werk, verlies je nooit de principes van projectmatig werken uit het oog en ben je de betrouwbare duizendpoot die iedereen open en spontaan herinnert aan de afspraken. 'Voortgangscontrole', 'samenwerken' en 'klantgerichtheid' zijn voor jou sleutelbegrippen. Je schrikt er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan, bent flexibel, denkt analytisch en kan zelfstandig werken. Excel heeft voor jou weinig geheimen.
Je bent bereid je in te werken in onderwerpen zoals leven met hiv, stigma, veilig vrijen, etc. Je hebt een open attitude naar mensen met hiv, mannen die seks hebben met mannen en je vindt het een uitdaging om met taboe-onderwerpen aan de slag te gaan. Je sluit moeiteloos aan bij de missie van Sensoa: de seksuele gezondheid bevorderen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Sensoa werft aan op basis van competenties: van wat je kan en wat je weet. We streven daarbij diversiteit na op het vlak van afkomst, leeftijd, gender, nationaliteit, ...
Sensoa biedt je een voltijds contract (37,5 uren per week) aan van onbepaalde duur. Je wordt verloond volgens de barema’s van de Vlaamse welzijns- en gezondheidssector (barema B1C van PC331 met max 5 jaar relevante werkervaring), aangevuld met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Bij Sensoa heb je recht op bijkomende vakantiedagen en werken we met glijdende uren.
Je maakt deel uit van een gemotiveerd en dynamisch team en er is ruimte voor bijkomende opleiding. Tevens word je grondig ingewerkt in je opdracht. Ons kantoor is gelegen in hartje Antwerpen.

Extra informatie: 

Heb je interesse, stuur je brief en CV dan vóór 22 januari 2019 naar Sensoa, tav Joke David, F. Rooseveltplaats 12 bus 7 te 2060 Antwerpen of mail ze naar joke.david@sensoa.be. De selectiegesprekken vinden plaats eind januari 2019.
Voor meer info over de vacature kan je terecht bij Sandra Van den Eynde via mail sandra.vandeneynde@sensoa.be of telefonisch op 03/238.68.68.
werkt aan het voorkomen van risico's op ongeplande zwangerschap, seksueel grensoverschrijdend gedrag, seksueel overdraagbare aandoeningen en hiv. Maar seksuele gezondheid betekent ook: ervoor ijveren dat seks altijd vrij is van dwang, discriminatie en geweld én aandacht hebben voor de plezierige en aangename kanten van seksualiteit. Daarvoor hebben we een uitgebreid informatieaanbod voor iedereen, inspireren we het onderwijs en werken we ook naar volwassenen, jongeren, homomannen, kwetsbare migranten en mensen met hiv. Sensoa verdedigt de seksuele rechten. Iedereen heeft recht op een maximale ontplooiing van de eigen seksualiteit, waarbij toestemming is van alle betrokkenen en men zichzelf en de ander geen schade toebrengt. Je krijgt een mooi overzicht van wat Sensoa doet in ons magazine 'Iedereen seksueel gezond', dat je ook op onze website vindt: www.sensoa.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 december, 2018 to 21 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
joke.david@sensoa.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
F. Rooseveltplaats 12 bus 7
Postcode: 
2060