vacatures.ap.be

Production engineer microbiology

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Puurs
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Biomedische laboratoriumtechnologie - Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie
WT - Chemie - Biochemie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Pfizer
Sector: 
Farmaceutische nijverheid
Bedrijfsactiviteiten: 

Je wordt tewerkgesteld in onze productieafdelingen waar grondstoffen omgevormd tot afgevulde medicijnen. Het product doorloopt hierbij verschillende productiestappen (afwegen, formulatie, preparatie, vriesdrogen, vullen, cappen, inspectie, opslag en transport). Verder in het productieproces zal het medicijn nog van een label voorzien en verpakt worden om vervolgens via de distributieketen tot bij onze patiënt te geraken. Jij zal een belangrijke key rol spelen om productie naar de hoogste graad van operationele uitmuntendheid te brengen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Na een intensieve opleidingsperiode word je, in een ploegensysteem (twee ploegen: vroege/late) verantwoordelijk voor het coachen van medewerkers in onze grade B clean rooms, alsook ondersteunen en begeleiden van de implementatie van wijzigingen aan processen en procedure binnen een aantal van onze productieafdelingen.
• Je bent 90% van je tijd aanwezig in de grade B cleanroom en
o bent eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers in geval van vragen/problemen m.b.t. het uitvoeren van bepaalde procedures/processen.
o observeert en coacht productiemedewerkers tijdens het uitvoeren van hun taken
o escaleert problemen bij het herhaaldelijk niet correct volgen van procedures door een medewerker naar de respectievelijke shift supervisor.
o escaleert issues m.b.t. tekortkomingen in procedures of problemen met de praktische uitvoering ervan naar de verantwoordelijke System Owners of Proces Engineer.
• Je zorgt voor ondersteuning en begeleiding van medewerkers op de vloer voor alle wijzigingen in procedures, processen en systemen die getraind worden door de System Owners, Proces Engineers of Supervisie en waarborgt een correcte naleving.
• Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor de medewerkers (binnen de jouw toegewezen afdelingen) met betrekking tot microbiologische vraagstukken.
• Je zorgt mee voor de verdere standaardisatie van de verschillende werkwijzen over de shiften heen.
• Je werkt nauw samen met je collega’s production engineers, productie supervisors en collega’s vanuit de afdeling Quality Operations die trainingen van nieuwe en gewijzigde procedures organiseren. Je geeft achteraf eveneens feedback m.b.t. de praktische uitvoering op de vloer.

Profiel: 

• Bachelor of master in een wetenschappelijke richting
• Stevige basis & interesse in microbiologische processen
• Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden
• In staat mensen te enthousiasmeren en overtuigen
• Flexibele ingesteldheid
• Volgende zaken vormen een troef:
o Ervaring in een farmaceutische werkomgeving
o Ervaring in aseptische kwaliteitssystemen

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
13 februari, 2019 to 30 april, 2019
E-mail sollicitaties: 
klaartje.lambrechts@pfizer.com
Plaats: 
Puurs
Straat en huisnummer: 
Rijksweg 12
Postcode: 
2870