vacatures.ap.be

Syndicus Beheerd(st)er

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Office management - Management assistant
WT - Vastgoed - Makelaardij
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Fidimco Beheer bvba
Sector: 
vastgoedbeheer
Bedrijfsactiviteiten: 

Wil je graag werken in een ploeg die bruist van enthousiasme? Met mensen die specialist zijn in hun vak en fier zijn op hun werk? Die zich dag in, dag uit 100% willen inzetten voor klanten en leveranciers. Dan is een job bij Fidimco iets voor jou. We zoeken een ‘beheerd(st)er’ voor ons departement Syndicus-beheer, die niet terugdeinst voor nauwkeurigheid, flexibiliteit, leidinggeven en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wat betekent dit concreet ?
Je zal deel uitmaken van een team van 17 collega’s. Als beheerder ben je het wettelijk uitvoerend orgaan van de mede-eigendom en de mandataris van de vereniging van de mede-eigenaars die je vertegenwoordigt met betrekking tot het dagelijks beheer van de gemeenschappelijke delen van een gebouw.

In de praktijk valt jouw takenpakket uiteen in 4 grote luiken en komt het in hoofdzaak neer op het administratief, financieel, juridisch en technisch beheer van de gemeenschappelijke delen. Als beheerd(st)er maken onder andere volgende taken deel uit van jouw functie:

Bijeenroepen en leiden van de jaarlijkse Algemene Vergadering, eventueel ook de bijzondere Algemene Vergadering en/of de Raad van Mede-Eigendom
Uitwerken verslagen jaarlijkse Algemene vergaderingen en Raden van Mede-Eigendom
Fungeren als tussenpersoon in de contractuele relaties en aanspreekpunt van de vereniging van mede-eigendom
Zorgen voor de interne organisatie van het financieel beheer van zijn/haar gebouwen
Beheren van de financiële middelen van de verenging van mede-eigendom
Laten uitvoeren van (dringende) herstellingen, onderhoudsdiensten, verbeterings- en/of renovatiewerken
Opvolgen en begeleiden van schadedossiers al dan niet, samen met een intern schadebeheerder.
Correct toepassen van de toepasselijke wetgeving
Je kan al bijgestaan worden door een assistent-beheerder die samen met jou als een geoliede machine een ‘pool’ van gebouwen beheert maar dit hangt af van jouw ervaring . Je werkt nauw samen met collega’s, klanten en leveranciers. Je bent dus een echte teamplayer. Tot slot, rapporteer je aan de teammanager syndicus-beheer.

Profiel: 

Profiel van de ideale kandidaat

Ervaring – Je hebt een Bachelor opleiding of gelijkwaardig door relevante ervaring. Ervaring als syndicus of in de vastgoed is een troef. Kennis van Syndesk is mooi meegenomen.
Stressbestendig en flexibel – Je beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid om verschillende en onverwachte situaties efficiënt het hoofd te beiden. Ook avondvergaderingen schrikken jou niet af.
Punctueel en accuraat – Je bent administratief sterk en hebt een organisatorisch vermogen. Je pakt elk dossiers kritisch, nauwkeurig en met een sterke zin voor verantwoordelijkheid aan volgens de Fidimco-werkwijze.
Klantgericht – Je bent klantgericht en draagt het afleveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening, waarvan je de eindverantwoordelijkheid draagt, hoog in het vaandel.
Zelfstandigheid en proactief – Je bent in staat om problemen te signaleren en deze zo snel mogelijk op te lossen (afhankelijk van jouw professionele ervaring). Je zal uit eigen beweging acties ondernemen en voorstellen doen om bepaalde problemen of knelpunten aan te pakken.
Een heldere communicator – Het is belangrijk dat je helder, assertief en doelgericht kan communiceren. Je bezit leidinggevende capaciteiten om de Av’s/RvM’s in goede banen te leiden.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en Frans.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden

Afwisseling – Je job is afwisselend en vol uitdagingen. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat instaat voor het syndicus-beheer van heel wat gebouwen. Je hebt contact met verschillende medewerkers, afdelingen en domeinen.
Stimulerende werkomgeving – Je maakt deel uit van een groeiend en toonaangevend syndicusbedrijf. Je ziet continu het resultaat van je inzet.
Contract van onbepaalde duur
Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, … in functie van jouw ervaring

Extra informatie: 

Solliciteren?
Bezorg ons je sollicitatiebrief met CV aan Fidimco Beheer BVBA, HR Verantwoordelijke, Meir 24 te 2000 Antwerpen of via email aan sollicitaties@fidimco.be.

Andere jobs ?
http://www.fidimco.be/jobs

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
14 februari, 2019 to 30 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
lieven@fidimco.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Meir 24
Postcode: 
2000