vacatures.ap.be

Commercieel medewerker – landbouwsector.

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Isagri
Sector: 
Landbouwsoftware
Bedrijfsactiviteiten: 

De groep ISAGRI (2000 personeelsleden met meer dan 200.000 klanten, 11 filialen in Europa, in Canada en in China) is de Europese marktleider op het gebied van landbouwsoftware.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

We vragen U om uw regio ( Kempen – Limburg – Vlaams Brabant ) commercieel verder te ontwikkelen. In een eerste stap onderhoudt U de contacten met de bestaande klanten en bezoekt U nieuwe klanten om advies te geven. Daarnaast stel je samen met de Regio Manager een gericht sales- en marketingplan op.
Vanaf het tweede jaar zult U contacten opbouwen in de sector met mogelijke partners om nieuwe samenwerkingen op te starten. U zult een groep lesgevers aansturen om verkopen en opleidingen bij nieuwe klanten te realiseren.

Profiel: 

U hebt een master of bachelor niveau in een commerciële of agrarische richting, of U hebt een gelijk niveau door ervaring. U houdt van de agrarische sector en bent graag in contact met landbouwers. U werkt in Vlaanderen maar basiskennis Frans is een vereiste. U woont in de Provincie Antwerpen, Limburg, Vlaamse Brabant of vlakbij.
U bent gekend voor uw relationele skills, U houdt ervan mensen te overtuigen, U houdt van een uitdaging en werken in een team bevalt U.
Zowel mensen met of zonder ervaring komen in aanmerking. Gemotiveerd zijn is belangrijker. Indien U geen kennis hebt van de landbouwsector, bent U bereidt zich hierin bij te scholen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Voorstel:
• Aanwerving voorzien voor onmiddellijk.
• Verloning: vast + variabel loon.
• Voordelen: kilometervergoeding – smartphone – laptop – maaltijdchecks - ecochecks.
Opleiding: U hebt geen commerciële ervaring? Geen probleem, de eerste 2 maanden worden voorzien voor uw opleiding van de producten, van verkooptechniek alsook contact met de collega’s waar U regelmatig mee zult samenwerken. De coaching op maat is een troef in ons bedrijf.
Uw groeimogelijkheden:
U krijgt de mogelijkheid verder te groeien in het kader van uw project. Onderdeel worden van onze ploeg, betekent een blijvende opleiding, een gepersonaliseerde loopbaan en een degelijke coaching.
Na enkele jaren, kunt U verder evolueren naar een managementfunctie, een functie bij de marketing, of een functie in één van onze internationale takken.

Extra informatie: 

Geert Vandepitte - Verantwoordelijke Vlaanderen – 0471/210352 - mail: gvandepitte@isagri.com

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
28 februari, 2019 to 28 april, 2019
E-mail sollicitaties: 
gvandepitte@isagri.com
Plaats: 
Hasselt
Straat en huisnummer: 
Casterstraat, 29
Postcode: 
3500