vacatures.ap.be

Content Specialist - Suzuki Belgium - Kontich

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kontich
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Jobat
Sector: 
HR

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Met meer dan 3 miljoen geproduceerde auto’s per jaar is Suzuki de derde Japanse constructeur ter wereld. De inspanningen die Suzuki leverde op vlak van design, veiligheid en milieuvriendelijke technologieën zijn dan ook niet te onderschatten. En daar plukt Suzuki Belgium vandaag de vruchten van. Suzuki’s gamma omvat zowel ecologische stadswagens, familiewagens als 4x4’s. Wil je graag deel uitmaken van een dynamisch en gedreven team, bekijk dan zeker even onderstaande opportuniteit!

In België & Groot Hertogdom Luxemburg wordt Suzuki geïmporteerd door Alcomotive, een organisatie met ambitie. De lange termijnrelatie met onze klanten, verdelers en leveranciers is de sleutel van ons succes. Vanuit onze sterke positie in België, Zwitserland, Polen, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Nederland en Luxemburg willen we onze distributieactiviteiten nog verder ontwikkelen.

Content Specialist
Functieomschrijving
Je kickt op steengoede content waar een straffe strategie achter schuilt. Facebook en Instagram zijn je natuurlijke habitat, maar ook blogs kennen voor jou geen geheimen. Je weet hoe je het Suzuki-imago kunt overbrengen aan online volgers en gaat met hen in dialoog. Je verrast hen met inspirerende campagnes die je onder andere lanceert in ons eigen Suzuki Happy Life-magazine of door een samenwerking met influencers. Bovendien zorg je voor een regelmatige update van onze Benelux websites. De snelheid waarmee sociale media evolueren, schrikt je niet af, maar motiveert je om te blijven scoren. En scoren dat doe je, want jij bent een echte krak in content!

Daarnaast volg je resultaten van campagnes op de voet en ga je in dialoog met prospecten en klanten via mail, facebook en andere kanalen én met de glimlach hou je ons CRM-systeem up to date. Ben je ook vlot Franstalig? Dan zijn wij satisfaits!

Profiel: 

Je bent bekend met (online) marketingprincipes en –trends
Je bent in staat creatieve campagnes online uit te werken
Je bent op de hoogte van de laatste nieuwigheden op gebied van social media
Je beheerst het Frans, zowel schriftelijk als mondeling
Je krijgt een extra streepje voor als je kennis hebt van Drupal

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden een boeiende en uitdagende functie in ons dynamisch Suzuki Team. Initiatief, creativiteit en entrepreneurship worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Teken jij de arbeidsovereenkomst, dan ontvang je naast je maandsalaris een mooi pakket aan extralegale voordelen waaronder een Suzuki bedrijfswagen. Daarnaast krijg je verdere kansen tot opleiding en ontplooiing.

Extra informatie: 

Please apply online at https://www.alcopa.com/jobs/talentlink/apply.html?jobId=PGBFK026203F3VBQB8N8N8N62-547&langCode=nl

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
1 maart, 2019 to 1 mei, 2019
E-mail sollicitaties: 
jobat@newjobmedia.com
Plaats: 
Kontisch
Straat en huisnummer: 
Satenrozen 8
Postcode: 
2550