vacatures.ap.be

Marketing Coördinator

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Boechout
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vandeputte Safety
Sector: 
Veiligheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wat verwachten we van je?
Samen met de Manager Communication zet je het communicatiejaarplan om in acties en vertaal je deze door naar de marketingcollega’s. Je bent een spilfiguur in het promoten van onze producten, diensten en concepten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de nieuwe marketingmaterialen en –thema’s en je beheert de verschillende toeleveranciers. Ook de opvolging hiervan en de goede doorstroming naar de salesorganisatie behoren tot jouw takenpakket. Hierbij sta je ook open voor feedback die je terugkoppelt naar de marketingafdeling.

Je bent eindverantwoordelijke voor de beursdeelnames en eigen events en seminaries in België, Nederland en Frankrijk. Daarnaast bedenk je de inhoud voor nieuwe brochures, catalogi, webpagina’s, presentaties, verpakkingen,… en laat deze ontwerpen door een extern bureau. Creatief ga je aan de slag met de productie van product- en expertisevideo’s van het bedrijf. Je schrijft het script, coördineert de opnames en doet de montage zelf of via een externe partner. Als beheerder van de Vandeputte merken zorg je voor een correct en consistent gebruik van de huisstijl en beheer je de merkrechten.

Profiel: 

Wat breng je mee?
Je bent iemand die graag initiatief neemt en op assertieve wijze zijn/haar taken afwerkt. Teamwork, nauwkeurigheid, planning en organisatie behoren tot je talenten. Je bezit een uitstekende talenkennis Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast ben je bedreven in het Adobe pakket (Photoshop, Indesign, Illustrator,…). Kennis van verkoopondersteunende IT-tools zoals SAP, CMS of CRM is een pluspunt net zoals kennis van Premier Pro en distributie.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wat heeft Vandeputte te bieden?
Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.
Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
18 maart, 2019 to 26 april, 2019
E-mail sollicitaties: 
jobs@vdp.com
Plaats: 
Boechout
Straat en huisnummer: 
Binnensteenweg 160
Postcode: 
2530