vacatures.ap.be

Medewerker helpdesk

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Leuven
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Office management - Management assistant
WT - Elektronica-ict
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Jobat
Sector: 
HR

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

De afdeling Servicecentrum ondersteunt alle afdelingen en diensten op vlak van financiën, ICT, logistiek en communicatie. Het ICT-team zorgt voor een gepaste architectuur, voor een efficiënte applicatieontwikkeling en voor ondersteuning van medewerkers in het gebruik van de toepassingen. Voor de versterking van dit team is een vacature voor een voltijds (m/v) medewerker.

Functieomschrijving:

Je bent actief in zowel het ICT-team als in facilitaire diensten. Prioritair help en ondersteun je alle collega’s om hun ICT-problemen op te vangen. Tevens adviseer je hen in hun eigen ontwikkeling in het gebruik van ICT-toepassingen. Je installeert en configureert pc's en standaard software. Je onderhoudt en herstelt dit materiaal. Je zorgt voor de nodige upgrades van hardware en software. Je bent het aanspreekpunt voor een goed printergebruik, efficiënte telefonie, voor het beheren en uitlenen van audiovisueel materiaal en voor de ontvangst van goederen. Je draait mee in een goed zaalbeheer en –onderhoud van de vergaderinfrastructuur.

Profiel: 

Je hebt een brede interesse in ICT en een geduldig luisterend oor. Je bent een kei in het analyseren van vragen en problemen. Je bent sociaal vaardig, weet van aanpakken en kan flexibel in team werken. Je bent leergierig en denkt klantgericht. Je beschikt over een ruime basiskennis van Windows, MS Office en netwerkbeheer. Je kan procedures volgen en wordt gedreven door kwaliteitsverbetering.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je krijgt voor deze functie een passend loon, aangevuld met groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, opleidingskansen , … Bovenal krijg je de kans om vanuit het hoofdkantoor in Leuven jezelf te ontwikkelen met veel vrijheid in de werkorganisatie.

Extra informatie: 

https://www.jobat.be/nl/medewerker-helpdesk/job_1422156.aspx

Boerenbond & Landelijke Gilden is de toonaangevende organisatie voor de land- en tuinbouw en voor het platteland. Meer dan 200 bekwame en gemotiveerde medewerkers engageren zich voor een kwaliteitsvolle belangenbehartiging, dienstverlening, vorming en voorlichting. Boerenbond & Landelijke Gilden ijvert voor een duurzame landbouw en een dynamisch platteland en gaat daartoe de dialoog aan met iedereen die hiervoor belangstelling heeft.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
8 april, 2019 to 1 mei, 2019
E-mail sollicitaties: 
jobat@newjobmedia;com
Plaats: 
Leuven
Straat en huisnummer: 
Diestsevest 40
Postcode: 
3000