vacatures.ap.be

Politiewerk, maar dan anders? Politie Antwerpen werft aan: burgerpersoneel voor informatiebeheer en meer!

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Toegepaste Psychologie
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Elektronica-ict
WT - Integrale veiligheid
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Politiezone Antwerpen

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Politiewerk fascineert je, maar jij bent geen geboren 007? Bij Politie Antwerpen werken we ook áchter de schermen aan een veilige stad. Stel je kandidaat voor een boeiende job bij de afdeling informatiegestuurde politiezorg (IGPZ) en beleef het echte politiewerk vanop de eerste rij!

IGPZ PZA, wablieft?

De afdeling IGPZ is het centrale aanspreekpunt binnen het korps voor informatie over onveiligheid, leefbaarheid, criminaliteit en politiewerking in de stad. De afdeling staat in voor betere operationele en strategische informatiedeling.

Een job bij IGPZ leunt zeer nauw aan bij “echt” politiewerk en gaat verder dan de gemiddelde administratieve kantoorfunctie. Politiewerk bij Politiezone Antwerpen (PZA) is geen standaard job maar zorgt voor uitdagingen waarbij geen enkele dag dezelfde is. Met een professionele begeleiding en state-of-the-art-materiaal is het korps innoverend voor iedereen die mee vooruit wil en succes wil boeken, elke dag opnieuw.

Er zit meer in Politiezone Antwerpen dan je denkt!

Naast de algemene voordelen zoals een aantrekkelijk loon en 32 dagen verlof, biedt Politie Antwerpen jou een zeer afwisselende job. Een job waarmee jij bovendien het verschil kan maken, enerzijds voor stad Antwerpen en de Antwerpenaren en anderzijds voor jezelf. Je kan bij Politie Antwerpen blijven bijleren, je verdiepen in de wereld van politie en justitie én je haalt enorm veel voldoening uit je job. Jij ondersteunt je collega’s in het veld, je maakt deel uit van het gemotiveerde team dat Antwerpen veilig en leefbaar houdt.
Informatiebeheer is jou gegeven?
Wil jij ook graag criminaliteit bestrijden vanuit je bureaustoel? Aarzel niet om je in te schrijven voor de infosessies van IGPZ! Je komt er meer te weten over de werking van de afdeling en de jobinhoud van de vacatures.

Data:
Woensdag 3 juli van 20 tot 21 uur
Zaterdag 6 juli van 11 tot 12 uur

Plaats delict: Digipolis 2, Generaal Armstrongweg 1, 2020 Antwerpen

Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot en met maandag 1 juli via de website.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 juni, 2019 to 1 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
jobs@politie.antwerpen.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Oudaan 5
Postcode: 
2000