vacatures.ap.be

Communicatie- en projectmedewerker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Aalst
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
GW - Toegepaste Psychologie
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Office management - Management assistant
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
WT - Grafische en digitale media - Grafimediatechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Logo Dender vzw
Sector: 
Gezondheidspromotie
Bedrijfsactiviteiten: 

Logo Dender vzw is een neutrale netwerkorganisatie die samen met haar lokale partners inzet op gezondheid. Met onze vakkennis, gedrevenheid en talent voor samenwerking streven we er naar om de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen en het thema 'Gezondheid en milieu' te realiseren in ons werkingsgebied. Dit doen we door te sensibiliseren, informeren, ondersteunen bij het opzetten van een gezondheidsbeleid en noden te signaleren aan relevante overheden.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je uitdaging?

 Als communicatiemedewerker ….
maak je de opdracht, doelstellingen en projecten van Logo Dender vzw breed bekend via diverse communicatiekanalen. Je slaagt erin om onze boodschap op een creatieve en aantrekkelijke manier uit te dragen en bent een geloofwaardige gesprekspartner voor pers en partners, maar kan ook online de juiste antwoorden bieden.
Afwerking en de puntjes op de i zetten is je tweede natuur.

COMMUNICATIE
Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrieven, brochures … Een vlotte pen is een must.
Kennis van Mailchimp, Hootsuite … is een troef.
Ook mondeling kan je complexe thema’s op een vlotte manier vertellen. Je schrijft persberichten en staat de pers te woord wanneer nodig.
Je bent geprikkeld door het verruimen van het professioneel netwerk met het oog op gezondheidspromotie en ziektepreventie. Je komt steeds professioneel en geloofwaardig over en je draagt de visie van Logo Dender vzw uit.
Je kunt een visie en beleid uitschrijven in een communicatieplan op maat van de organisatie.

SOCIAL MEDIA
Je bent verantwoordelijk voor zowel het schrijven als het ontwerpen van posts en denkt na over de strategische inplanning hiervan. Je weet wanneer het publiek van Logo Dender vzw online vertoeft.
Je bent een creatieve content creator die bij elke post op social media nadenkt hoe deze zoveel mogelijk mensen kan overtuigen om op die like-button te klikken. Je kan foto’s maken en bewerken, gifjes en filmpjes schud je uit je mouw. En dit steeds zonder de missie en visie van Logo Dender vzw uit het oog te verliezen.

GRAFISCH ONTWERP
Je hebt kennis van Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator en kan creatieve en verrassende ontwerpen neerzetten zonder de bestaande huisstijl uit het oog te verliezen. Je hebt ervaring in het drukklaar maken van bestanden. Nauwgezette afwerking is je tweede natuur, zowel in tekst als in beeld.

 Als projectmedewerker ….
ondersteun je de stafmedewerkers bij het uitwerken en implementeren van methodieken en projecten.
Je bent klantgericht en onderhoudt goede contacten met de verschillende Logo-partners. Je participeert waar nodig actief aan overleg. Je beantwoordt in overleg met het Logo-team vragen van partners en volgt deze vragen op. Je staat – samen met de stafmedewerkers – in voor het adequaat plannen en organiseren van diverse acties, overleggen, projecten, …
Ook sta je in voor de zorgvuldige uitvoering van een aantal administratieve taken zoals het uitlenen van materialen en het adressenbestand in orde brengen.

Waar kom je terecht?

We verwelkomen je graag in een kleine en zeer gedreven organisatie, waar veel belang wordt gehecht aan je inhoudelijke expertise én je talent voor samenwerking.
We houden ervan om onszelf ambitieuze doelen te stellen én deze te behalen en zo partners te overtuigen van het belang van onze werking. Je flexibiliteit en enthousiasme is een meerwaarde in ons team.

Profiel: 

Je bent …?

… een bachelor in de communicatie, grafische vormgeving, marketing … (of gelijkaardig in ervaring)
… geïnteresseerd in gezondheidsbevordering en ziektepreventie
… iemand die vlot met office-softwarepakket (waaronder Access), andere ICT-toepassingen (o.a. Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator en Mailchimp) en sociale media om kan

… en daarenboven iemand die …

… geprikkeld is door het verruimen van het professioneel netwerk
… creatief in het uitdenken en uitwerken van ideeën
… ervaren in projectmatig werken
… in elke omstandigheid een geloofwaardige indruk maakt
… complexe thema’s op een vlotte manier kan vertalen en vertellen
… een vlotte pen hanteert
… beschikt over een rijbewijs en een wagen voor gebruik in dienstverband
… creatief en nauwgezet te werk gaat

Arbeidsvoorwaarden: 

Dan hebben wij voor jou in petto …

… een voltijdse (39/39) functie van onbepaalde duur, met verloning op bachelorniveau conform de barema’s binnen PC 331, de mogelijkheid om flexibel om te gaan met je arbeidstijd in overleg met team en coördinator en een stimulerend vormings- en ontwikkelingsbeleid. Start zo spoedig mogelijk.

Extra informatie: 

We zien jouw creatieve sollicitatie graag tegemoet!
Stuur deze naar Logo Dender vzw, Kareelstraat 100 bus 1 te 9300 Aalst (ter attentie van Sophie Goetghebuer) of via mail naar sophie.goetghebuer@logodender.be, en dit graag vóór 31 juli 2019.

Op maandag 5 augustus 2019 laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek. De gesprekken gaan door op vrijdag 9 augustus 2019 in de kantoren van Logo Dender vzw te Aalst. Gelieve deze dag vrij te houden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 juli, 2019 to 1 augustus, 2019
E-mail sollicitaties: 
sophie.goetghebuer@logodender.be
Plaats: 
Aalst
Straat en huisnummer: 
Kareelstraat 100 bus 1
Postcode: 
9300